Beoordelingen van Italian District Amsterdam

Recente recensies van Italian District Amsterdam

5 sterren na 18 reviews

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

We do take away once a week from here! They make a delicious pizza. Vegetariana & Pizza margarita!

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste Pizza van Amsterdam!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij bestel margarita pizza en een vegetariana. Altijd lekker !

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd :)

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's komen snel weer kon wel wat warmer..

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed. Real italian pizza. Complimenten. Heerlijk.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was koud bij aankomst en sorry maar absoluut niet lekker van smaak. Ik heb meer dan de helft ervan niet opgegeten.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent pizza! Delivery was well over an hour and about 20 min over the time provided by the site.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always quick to be delivered and very tasty with great ingredients. I don't buy pizza from anyone else

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en hele goede service!

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Enige minpuntje was dat hij nogal koud was bij de bezorging.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, de beste uit Amsterdam. Ik blijf hier bestellen aangezien de pizza’s het beste zijn de service over de telefoon goed is, de website er verzorgd uitziet en de bezorging goed is!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza! Vriendelijke mensen met liefde voor lekker eten :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer middelmatige pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza die ik sinds tijden heb gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke snelle bezorging. Pizza’s waren koud en hadden een zure nasmaak. Niet opgegeten en helaas een deel weggegooid. Ingrediënten leken wel vers en presentatie was goed maar doordat ze koud waren en de smaak niet goed was toch een tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

zeker een aanwinst voor Amsterdam tot snel