Beoordelingen van Italian District Amsterdam

Recente recensies van Italian District Amsterdam

5 sterren na 57 reviews

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

For Amsterdam, this is good pizza. Crust is too thick and bread-like. Middle of pizza is soggy. I asked for spicy and they covered the pizza with a large amount of chili flakes. Would have been better to provide the extra chili separately.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wil je de echte authentieke ItalIiaanse smaak. Dan moet je deze eens proberen. Geweldige tomaten saus!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig lekker!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is gewoon lekker!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza came 1h30 after ordering... too slow

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The pizza is just perfect. Soft dough, right amount of tomato sauce, tasty mozzarella. Simply what I want when I fancy one. Delivery is usually faster than what is announced. I love this pizzeria, I just want the pizza to be bigger :)

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 10 keer bij Italian District besteld. Alle keren 5* voor kwaliteit, wat een verschil met de concullega's. Helaas was onze laatste bestelling slechter en zou 2* opleveren. De bezorging was extreem snel, maar de pizza was veel te zacht, niet goed genoeg doorbakken. Ik had de pizza liever 5 min later gekregen. Jammer!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Knapperige bodem, lekker belegd

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is de bestelling erg tegengevallen. De pizza’s waren koud en vooral de pizza Tonno voldeed niet aan de beschrijving. Verse tonijnsteak (vermeld in het menu op de site van italian district) is toch echt wat anders dan bliktonijn (op de pizza) en een tip is om de rucola los van de pizza te vervoeren, zodat deze niet verlept is bij aankomst.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza met goede ingrediënten Makkelijk besteld en.op tijd ophalen

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pizza in town!!!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, maar anderhalf uur wachten is echt te lang

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker die Tartufo en ook snel kunnen ophalen!

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel elke week of om de week wel een pizza bij Italian District. Deze wordt altijd ontzettend snel bezorgd, is altijd warm en smaakt heerlijk. Echt de lekkerste pizza van Amsterdam!

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had al een actie code gekregen omdat mijn vorige pizza ijskoud koud was.. ze hebben het goed opgelost om een mooie korting te geven op de volgende bestelling maar ja.... wat kan je verpesten aan pizza zou je denken? Heel vies, slap, ongaar.. lijkt totaal niet op de foto’s

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig zoals altijd. Zou nergens anders pizza halen!

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beleg van pizza was naar een kant van de doos geschoven waardoor alles was gaan lekker en zompig werd.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een fout gemaakt in mijn bestelling; keurig telefoontje gekregen van en opgelost door het restaurant - en weer superlekkere pizza's! #No1

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizza Vegetariana is rijkelijk gevuld en smaakte voortreffelijk!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en heerlijk zoals altijd!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vaker dee proshiuto en funghi pizza besteld, Deze keer had ik extra Gorgonzola erop. De verhouding ham- champignons was nu echt totaal anders dan andere keren, veel te veel ham, heel weinig champignons en geen peterselie. Hierdoor werd de pizza heel zwaar en miste frisheid. Ik snap dat ik de pizza zelf al zwaarder maakte door Gorgonzola toe te voegen, maar dat had ik nooit gedaan als jullie de hoeveelheid ham niet hadden aangepast. Ik denk echt dat er wel 200 gram ham op zat, niet te doen. Misschien was alles op omdat het zondagavond was?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekkere pizza's weer! Net iets afgekoeld, anders een 10+. Nu een 10- Heerlijk!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wekelijks bestellen we bij ID pizza. ALTIJD goed. Warm en vriendelijke eigenaar en personeel. Een aanwinst voor de buurt!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love this place, the margarita is delicious, always!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde anderhalf uur voordat de bestelling werd bezorgd. De pizza's waren lauw en de extra ingrediënten waren nauwelijks aanwezig (gorgonzola - 1,50) of nep (kalamataolijven). Ik bestel hier niet weer.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, heet en heerlijk!

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van Amsterdam! Heerlijke bodem en verse producten.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gesneden aangevraagd bij toelichtingen, helaas ongesneden ontvangen.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker, maar het duurde te lang; 20.30 besteld, 21.30 bezorgd

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed belegde pizza. Top

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en mijn lieve man blij kunnen maken met een date aan huis zonder in de regen eten te halen. :-) Bezorging was heel snel, binnen 20 min konden we eten, bezorger was vriendelijk en de pizza, oh my god zo lekker.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizzas!

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

We do take away once a week from here! They make a delicious pizza. Vegetariana & Pizza margarita!

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste Pizza van Amsterdam!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij bestel margarita pizza en een vegetariana. Altijd lekker !

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd :)

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's komen snel weer kon wel wat warmer..

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed. Real italian pizza. Complimenten. Heerlijk.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was koud bij aankomst en sorry maar absoluut niet lekker van smaak. Ik heb meer dan de helft ervan niet opgegeten.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent pizza! Delivery was well over an hour and about 20 min over the time provided by the site.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always quick to be delivered and very tasty with great ingredients. I don't buy pizza from anyone else

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en hele goede service!

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Enige minpuntje was dat hij nogal koud was bij de bezorging.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, de beste uit Amsterdam. Ik blijf hier bestellen aangezien de pizza’s het beste zijn de service over de telefoon goed is, de website er verzorgd uitziet en de bezorging goed is!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza! Vriendelijke mensen met liefde voor lekker eten :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer middelmatige pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza die ik sinds tijden heb gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke snelle bezorging. Pizza’s waren koud en hadden een zure nasmaak. Niet opgegeten en helaas een deel weggegooid. Ingrediënten leken wel vers en presentatie was goed maar doordat ze koud waren en de smaak niet goed was toch een tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

zeker een aanwinst voor Amsterdam tot snel